Koe revontulien leikki taivaalla!

Villa Castillo itsessään on erinomainen huvila revontulien katseluun silloin kun haluaa asian tehdä helpolla tavalla. Villa Castillon maisemaikkunoiden takaa tai asunnon kiertävältä maisematerassilta revontulet näkyvät upeasti. Myös Villa Castillon edessä olevalla nuotiopaikalla on mukava istuskella nuotion hehkussa ja ihastella taivaalla tapahtuvaa näytelmää. Villa Castillo sijaitsee sen verran sivussa Saariselän keskustasta että ”valosaaste” ei haittaa revontulien katselua merkittävästi. Myös parissa muussa loma-asunnossamme revontulista voi nauttia ihan ikkunan takaa, esimerkiksi Castillo Luulammen olohuoneesta.

Parhaiten revontulien leikistä taivalla pääsee kuitenkin nauttimaan hakeutumalla täysin pimeään paikkaan ulkosalle. Järjestämme revontuliseikkailuja UKK-puistoon ja muualle lähialueelle elokuun ja marraskuun välisenä aikana. Seikkailuun voimme mennä joko autolla, kävellen, pyörällä tai talvella kelkalla. Revontuliretkeen on mukava yhdistää vaikka pieni nuotioruoka-aktiviteetti niin on tekemistä revontulien odottelun aikana eikä pääse nälkä kesken seikkailun yllättämään.

Pienen nuotionapostelun lisäksi revontuliretkeen voi yhdistää kokonaisen nuotioruokakurssin ja tarvittaessa vaikka yöpyä revontulien leikkiessä taivaalla joko teltassa tai kiintolaavussa. Syksyllä (joka on muuten parasta revontulien ihasteluaikaa, kun ei ole vielä lunta eli on pimeämpää ja hailukatkin revontulet näkyvät hyvin) retkeen voidaan yhdistää sienestystä, marjastusta tai kalastusta. Monenlaisia asioita voidaan siis yhdistää revontulien ihasteluun teidän ryhmänne mieltymyksien mukaan.

Kaikista revontulien metsästysretkien erilaisista mahdollisuuksista kerrotaan Facebook-sivuillamme lisää. Myös lähettämällä sähköpostia vastaamme mielellämme kysymyksiin ja tarvittaessa räätälöimme revontuliretken juuri teidän ryhmänne toiveiden mukaan!