Tarjolla unohtumattomia seikkailuja!

Järjestämme lomamajoituksen lisäksi kaikki lomallanne toivomanne aktiviteetit, harrastusvälineet (esim. maastopyörät, sukset, jne.) sekä muut palvelut (esimerkiksi ruokailut, kuljetukset jne.).

Loma-aktiviteetteja on mahdollista saada kaikkina vuodenaikoina. Keväällä, kesällä ja syksyllä olemme erikoistuneet erilaisiin eräretkeilyyn ja melontaan liittyviin elämyksiin. Illan pimetessä astuvat kuvaan erilaiset revontuliin liittyvät seikkailut. Talvella kauttamme on mahdollista saada kaikki normaalit Lapissa tarjolla olevat harrastusmahdollisuudet niin vasta-alkajille kuin kokeneimmillekin talven kävijöille. Kaikki aktiviteetit järjestetään suomen lisäksi tarvittaessa englannin ja espanjan kielellä.


Seikkailut on lueteltu näillä kotisivuilla vuodenaikojen mukaan ”yötön yö” (kesä), ”revontulet” (syksy ja talvi), ”talviriehaa” (talvi). Lisäksi erikseen on esitelty erilaiset nuotiolla eräruokien valmistukseen liittyvät ohjelmanumerot. Lisätietoja ja paljon kuvia löytyy Facebook-sivuiltamme kohdasta ”palvelut” sekä kansioista, jotka on nimetty aktiviteettien mukaan. Ottamalla yhteyttä suunnittelemme aktiviteetit juuri teidän toiveiden mukaan!


Opastamme mielellämme myös lukuisten Saariselän ilmaisten palveluiden nauttimiseen lomanne aikana! Kysykää niin me vastaamme!