Inspiroiva etätyöpaikka!

Castillo Chalets tarjoaa useita erilaisia etätyöpaikkoja lomahuoneistoissaan Saariselällä. Kun antaa erämaan hoitaa mieltä Saariselän tuntureilla löytyy työhetkiin aivan uudenlaista innostusta. Kun saa vähän etäisyyttä arkeen löytää uusia luovia innovaatioita. Etätyö erämaan sylissä kannattaa!

Castillo Chaletsin lomahuoneistoista useat on varustettu jo toimivalla työpisteellä (kuten kuvista näkyy) ja valtaosiin etätyöpisteen pystyttäminen käy helposti. Kaikissa huoneistoissamme on toimivat nettiyhteydet. Jokainen huoneistomme on varustettu niin, että pitempi oleskelu käy kuten kotona. Kaikissa huoneistoissa on pyykinpesukoneet, kuivauskaapit, erinomaisesti varustettu keittiö jne. mitä nyt vain pitempään oleskeluun normaalisti vaaditaan.

Parhaiten etätyöhön sopii Castillo Kelotähden neljä huoneistoa. Osissa huoneistoissa on työpiste valmiina ja loppuihin ne voidaan pitemmän etätyöjakson mahdollistamiseksi pystyttää. Saariselän uusin lomahuoneistorakennus tarjoaa mahtavat fasiliteetit niin hiihtäjille, maastopyöräilijöille kuin laskettelijoillekin. Asunnot ovat rauhallisella paikalla mutta kuitenkin lähellä kaikkia palveluita. Samoin Castillo Luulampi E 4 tarjoaa jopa kaksi eri työpistettä huoneistossa. Ja myös tämän vaihtoehdon fasiliteetit maastopyöräilyyn ja hiihtoon ovat loistavat. Ja keskeinen sijainti takaa sen, että kaikkialle on lyhyt matka! Myös muut huoneistomme ovat osoittautuneet viimeisten vuosien aikana hyviksi etätyöpisteiksi.

Etätyöjaksoon on mahdollista asumisen lisäksi yhdistää aktiviteettivälineiden (esim. maastopyörät, retkeilyvälineet jne.) vuokraus, erilaisia aktiviteetteja (vaikka revontulien metsästysretki UKK-puiston taivaan alle yhdistettynä eräruokakurssilla) ja tarvittaessa vaikka lapsenhoitopalvelu / lapsille omia aktiviteetteja päivittäin. Ottamalla yhteyttä autamme mielellämme suunnittelemaan juuri sinulle parhaiten sopivan etätyöjakson!

Sijoittamalla etätyöjakson huippusesonkien ulkopuolelle (huhtikuun lopusta – elokuuhun tai loka-marraskuulle) pitkäaikainen oleskelu Castillon lomahuoneistoissa on myös edullista. Annamme pitemmistä jaksoista pyydettäessä erillisen tarjouksen. Ivalon lentokentältä pääkaupunkiseudulle on ympäri vuoden hyvät yhteydet, joten Saariselältä pääsee tarvittaessa piipahtamaan etelässä tärkeässä neuvottelussa tai tapahtumassa helposti ja nopeasti.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinulle passeli etätyöjakso täällä Saariselällä! Kaikki ovat etätöistä täällä tykänneet!