Inspiroiva etätyöpaikka!

Castillo Chalets tarjoaa useita erilaisia etätyöpaikkoja. Kun antaa erämaan hoitaa mieltä Saariselän tuntureilla löytyy työhetkiin aivan uudenlaista innostusta. Kun saa vähän etäisyyttä arkeen löytää uusia luovia innovaatioita. Etätyö erämaan sylissä kannattaa!

Castillon asunnoista useat on varustettu jo toimivalla työpisteellä (kuten kuvista näkyy) ja valtaosiin etätyöpisteen pystyttäminen käy helposti. Kaikissa huoneistoissamme on toimivat nettiyhteydet. Jokainen huoneistomme on varustettu niin, että pitempi oleskelu käy kuten kotona. Kaikissa huoneistoissa on pyykinpesukoneet, kuivauskaapit, erinomaisesti varustettu keittiö jne. mitä nyt vain pitempään oleskeluun normaalisti vaaditaan.


Parhaiten etätyöhön sopii Castillo Kelotähden neljä huoneistoa. Huoneistoissa on erillinen työpiste valmiina. Asunnoissa on kiinteä nettiliittymä, joten bitti liikkuu! Saariselän uusin lomahuoneistorakennus tarjoaa mahtavat fasiliteetit niin hiihtäjille, maastopyöräilijöille kuin laskettelijoillekin. Asunnot ovat rauhallisella paikalla mutta kuitenkin lähellä kaikkia palveluita.


Samoin Castillo Luulampi E 4 tarjoaa jopa kaksi eri työpistettä huoneistossa. Ja myös tämän vaihtoehdon fasiliteetit maastopyöräilyyn ja hiihtoon ovat loistavat. Ja keskeinen sijainti takaa sen, että kaikkialle on lyhyt matka! Kuitenkin majoitus on erittäin rauhallinen, joten keskittyä kyllä pystyy! Myös muut huoneistomme ovat osoittautuneet viimeisten vuosien aikana hyviksi etätyöpaikoiksi.


Sijoittamalla etätyöjakson huippusesonkien ulkopuolelle (huhtikuun lopusta – elokuuhun, loka-marraskuulle tai tammi-helmikuulle) pitkäaikainen oleskelu Castillon lomahuoneistoissa on myös edullista. Annamme pitemmistä jaksoista pyydettäessä erillisen tarjouksen. Ivalon lentokentältä pääkaupunkiseudulle on ympäri vuoden hyvät yhteydet, joten Saariselältä pääsee tarvittaessa piipahtamaan etelässä tärkeässä neuvottelussa tai tapahtumassa helposti ja nopeasti.


Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinulle passeli etätyöjakso täällä Saariselällä! Kaikki ovat etätöistä täällä tykänneet!