Talviriehaa (kun on lunta)

Jos et ole aikaisemmin koskaan ajanut tunturilla moottorikelkalla, kannattaa se kokemus ehdottomasti hankkia! Kun pysäytät moottorikelkan tunturin huipulle ja katsot ympärillesi, ymmärrät ihmisen olevan loppujen lopuksi aika pieni olento. Erämaa jatkuu silmänkantamattomiin…

Kauttamme on mahdollista saada erilaisia moottorikelkkasafareita lyhyestä parin tunnin ajelusta Saariselän lähistöllä päivän kestoisiin todellisiin seikkailuihin. Pitempiin moottorikelkka-ajeluihin luonnollisesti sisältyy ruokailuja ja halutessa muitakin aktiviteetteja aina savusaunasta yms. lähtien.

Huskyt ovat söpöjä veitikoita! Koiravankkureilla ajelu lumisessa metsässä jää varmasti ikuisesti jokaisen osanottajan mieleen! Tarjoamme erilaisia husky-safareita Saariselän lähistöllä tai myös vierailuja Husky-farmille.

Myös porotilavierailut ja poroajelut ovat ”etelän ihmisille” eksoottinen kokemus. Kukapa ei haluasi tavata itse Petteri punakuonoa tai muita sarvipäitä? Porotilalla niiden tapaaminen on ihan toisenlaisen kokemus kuin keskellä valtatietä. Porotilakäynnin voi yhdistää myös esimerkiksi moottorikelkkaretkeen halutessanne.

Järjestämme pimeään aikaan myös erilaisia revontuliseikkailuja. Retkellä voimme mennä revontulia ihastelemaan niin autolla, pikkubussilla, moottorikelkalla tai vaikka kävellen. Osista huonestoistamme revontulien ihastelu käy myös toki ihan lomahuoneistosta käsin. Mutta juju on se, että pimeässä revontulet näyttävät vaikuttavimmilta ja niitä on myös helpompi kuvata.

Saariselällä on myös hyvä ja monipuolinen laskettelukeskus. Skisaariselka.com -sivuilta saa laskettelukeskuksen monipuolisesta talviriehamahdollisuuksista hyvän kuvan. Saariselän keskustassa on myös hyvä luistinrata / jääkiekkokaukalo. Jos olette autolla lomareissulla kannattaa pakata luistimet kotoa mukaan…

Kaikista lomahuoneistoistamme löytyy valmiiksi esimerkiksi pulkkia ”pienen oman talviriehan järjestämiseen”. Saariselällähän on Euroopan pisin pulkkamäki! Kauttamme on mahdollista vuokrata myös lumikenkiä, suksia yms. välineitä luonnossa liikkumiseen. Valtaosassa loma-asuntojamme on omassa pihapiirissä erinomaiset mahdollisuudet peuhata lumessa ja rakennella lumikasoista erilaisia taideteoksia ja muuta hauskaa!

Kaikista talviriehan mahdollisuuksista kerrotaan Facebook-sivuillamme lisää. Myös lähettämällä sähköpostia vastaamme mielellämme kysymyksiin ja tarvittaessa räätälöimme talviriehapäivän juuri teidän toiveidenne mukaan!