Harrastevälineet monenlaiseen puuhaan

Saariselällä on paljon touhuttavaa ihan ”omaan tahtiin” ja ilman mitään etukäteisvalmisteluja. Kesällä ja syksyllä Kaunispään rinteiltä löytyy loistava fisbeegolf-rata, merkattuja reittejä kävelyyn, pyöräilyyn ja talvella hiihtoon löytyy lähes määrättömästi. Talvella Saariselällä on tarjottava myös Euroopan pisin pulkkamäki. Ja ympäri vuoden mahtavat maisemat. Muutamia asioita jos halutaan mainita…

Joskus tekee kuitenkin mieli harrastella myös jotakin sellaista, johon tarvitaan vähän erityisvälineitä. Lomahuoneistonne varaukseen on mahdollista yhdistää erilaisten harrastevälineiden vuokrauksen. Kauttamme on mahdollista saada mm. erilaisia maastopyöriä (sähköavusteisia ja perinteisiä), retkeilyvälineitä, kalastusvälineitä, murtomaasuksia, lumikenkiä, luistimia, kanootteja, kajakkeja, moottorikelkkoja jne. Kaikkea ei siis tarvitse ottaa kotoa mukaan tai omistaa itse! Kysy, mitä olet vailla lomallasi, niin yritämme järjestää sellaisen teille.

Osa harrastusväleistä kannattaa toki ehdottomasti varata jo etukäteen (esimerkiksi sähköavusteiset laadukkaat maastopyörät ja fatbiket), koska kysyntää on enemmän kuin mitä pystymme tarjoamaan. Osa harrastevälineistä on mahdollista varata soittamalla hyvinkin lyhyellä ”paloajalla” (jos hyvä tuuri käy) kun ”inspiraatio iskee”.

Kerromme harrastevälineiden vuokrausmahdollisuuksista mielellämme lisää lomahuoneiston varauksen yhteydessä.